LOMISMO
"The Wow is in the results!"

Nanoil Hair oil  

100ML!

DE KRACHT VAN DE NATUUR VOOR JE HAAR         

 • 100% natuurlijke schoonheidsoliën
 • De enige echte haarolie die matcht met de haarstructuur (porositeit)
 • Exclusief natuurlijke ingrediënten en diversiteit van plantaardige oliën.
 • Veel alternatieve applicatiemethoden.
 • Complexe verzorging van haar en hoofdhuid.
 • Lichtgewicht, niet-bezwarende, gemakkelijk absorberende formule. Het haar wordt niet  vet!                                                                         €29,00

    

 

 • Handig, elegant en stevig flesje.
 • Zeer aantrekkelijk, scherpe prijs.

 • Een product biedt hydratatie, voedingsstoffen, herstel en schoonheid.
 • Unieke innovatieve bestanddelen die de haargroei een boost geeft en het kapsel dikker maakt.
 • Organisch, siliconenvrij en parabenenvrij
 • Ongeraffineerd en koudgeperst -maximale voordelen en de hoogste kwaliteit

              

 

              

Ben je op zoek naar de beste natuurlijke producten voor je haar?

      


   Bestel via LOMISMO SHOP

Meer weten?? kijk op: https://nanoil.com

           NANOIL oliën

          De beste natuurlijke cosmetica

Plantaardige oliën zijn het beste wat de natuur ons biedt. Het zijn de mooiste geschenken die jij aan je huid, haar en nagels kunt geven.

Leer ze beter kennen om te begrijpen waarom het de moeite waard is om NANOIL natuurlijke oliën in je haar- en lichaamsverzorgingsroutine op te nemen.

 

                                              

Wat weet jij over je haar?

De meeste mensen weten waarschijnlijk niet veel over de haarstructuur. We weten dat er een haarzakje is, dat haar lang is en verzorging vereist. Bravo… maar dat is niet alles. Menselijk haar bestaat uit een wortel (zakje in de follikel) en een steel. De steel is gemaakt van merg dat is bedekt met de cortex en wordt beschermd door een paar lagen van de cuticulaschubben. Deze cuticula zijn de sleutel voor haarverzorging omdat we voedende stoffen moeten kiezen afhankelijk van de staat.

Grappig weetje: Het zakje is het enige levende gedeelte van het haar. De rest leeft niet.

 

Kan niet anders dan verliefd worden op Nanoil!

Natuurlijke oliën hebben de cosmeticabranche overgenomen en zullen niet verdwijnen omdat zij bewezen werken als onvervangbare serums. De moleculen van vetzuren in een natuurlijke olie fungeert als het beste renovatieteam, waarbij defecten worden hersteld op het oppervlak en binnenin het haar.

De cosmeticamarkt biedt een grote verscheidenheid van producten die natuurlijke oliën bevatten. Echter, we moeten onthouden dat oliën niet altijd van dezelfde kwaliteit zijn. Naast waardevolle bestanddelen, bevatten de meeste producten ook een hele hoop chemische stoffen en comedogene stoffen(verstopt talgklieren), parabenen, siliconen en dehydraterende salcoholen. De meerderheid van dergelijke cosmetica is ongeschikt voor de hoofdhuid. Daarom kunnen oliën niet hun volledige natuurlijke werking uitvoeren; de haarwortel repareren maar voornamelijk – de haarzakjes versterken en regenereren. Tenslotte zit de gezondheid en schoonheid van jou haar verborgen in de zakjes.

 

Waarom je verliefd zult worden op Nanoil hair oil?  

 • Nanoil is de enige haarolie die bij elk haartype matcht. Als gevolg biedt het diepgaande verzorging – geschikt voor het haartype in het bijzonder. Drie versies van het product zijn gesynchroniseerd met onze haarporositeit.
       Oliën van de drogist bevatten twee of drie oliën welke vaak ook onjuist zijn gekozen, terwijl Nanoil maar liefst zes oliën of meer bevat (afhankelijk van de uitvoering). Elke olie vervult verschillende functies  en levert verschillende ingrediënten die essentieel zijn voor een gezonde groei en mooie looks. Alle oliën in het product vullen  elkaar aan en creëren een perfecte synergie bij haarverzorging.
 • Nanoil haarolie heeft een mooi ontwerp. Het flesje is elegant en exclusief. Het product kan werken als decoratie in elke badkamer of op de toilettafel. Nanoil is gemaakt met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail. Je kunt rustig zeggen dat het een haarcosmetica is van het mooiste ontwerp!
 • Nanoil haarolie verbaast niet alleen met de hoeveelheid en kwaliteit van natuurlijke oliën. Je zult er ook verliefd op zijn vanwege de unieke innovatieve bestanddelen welke haargroei boost en het kapsel dikker maakt. Dankzij de unieke baicapil en kerastimcomplex, herstelt de gezondheid van  het haar en wordt het langer en mooier als het ooit was geweest.
 • Nanoil haarolie dankt zijn veelzijdigheid aan de verscheidenheid van gebruiksopties. Het werkt als een haarmasker, helende verzorging voor de hoofdhuid en haarzakjes, serum voor het haar of leave-in spray conditioner. Nanoil is in staat om talloze haarproducten te vervangen. Voel je vrij om producten die vol zitten met chemische stoffen, parabenen en siliconen weg te gooien. Vervang ze met één veilige en multifunctionele Nanoil.
 • Het aanbrengen van Nanoil haarolie biedt veel mogelijkheden. Er zijn talloze manieren om de cosmetica te gebruiken. Je kunt het exclusief op haar aanbrengen (nat of droog) of op de hoofdhuid. Laat het een paar uren zitten en spoel het uit of gebruik een serum voor de haarpuntjes (zonder te spoelen). Het zal een uitstekend haarverfraaiend en glans-boostend product zijn, daarom kun je het meerdere keren gedurende de dag aanbrengen op de droge haarpunten. Je wilt misschien ook je kapsel trakteren op een intensiever herstel – verspreid Nanoil op het vochtige haar voordat je gaat föhnen.
 • Voordelen voor het haar. Je zult het verschil direct merken. Nanoil haarolie verfraait het haar in no-time. Als je het regelmatig gebruikt, zal het uitstekende looks bieden, maar ook gezondheid en regeneratie vanuit  de haarzakjes tot de puntjes.
 • Doeltreffendheid – de kwaliteit die wordt  gewaardeerd door elke vrouw. Niemand houdt ervan wanneer een product snel op is. Nanoil haarolie zal je op dit punt niet teleurstellen. Je kunt van dit product zeker een paar maanden van het genieten.


NANOIL – DRIE GOED DOORDACHTE FORMULES

Effectieve haarverzorging is hetgeen dat is ontworpen door Nanoil – natuurlijk en geschikt voor onze haarstructuur. Het is de enige oliebehandeling van zijn soort beschikbaar op de markt.

1.    Wanneer cuticula zich vastklampen aan de steel, is het haar stijl. Voedingsstoffen en middelen in de stylingproducten kunnen het haar niet penetreren. Zij blijven achter op het haaroppervlak, bezwaren het haar en maken het vetter. Nanoil voor laag poreus haar is de ideale samenstelling van oliën. Ze zijn gemaakt van kleine deeltjes die precies de zakjes in kunnen. Zelfs als zij op het haaroppervlak achterblijven, is er geen overbelasting.

2.    Wanneer de cuticula omhoog gaan staan, verliest het haar zijn vitaliteit. Het kan gemakkelijk uitdrogen, dof en broos worden. De meeste producten richten zich op het verzachten van het ruwe haaroppervlak met siliconen welke de lokken bezwaren en de absorptie van voedingsstoffen voorkomen. Nanoil voor medium poreus haar is de combinatie van de beste natuurlijke oliën die zijn gemaakt van deeltjes van medium-grootte. Zij penetreren het haar, voeden het en sluiten het af.

3.    Drastisch openstaande cuticula vereisen onmiddellijke aandacht. Dit type haar is beschadigd, absorbeert en verliest vocht snel. Het is zwak en ziet er verschrikkelijk uit. Haarverzorging moet ook in dit geval goed doordacht zijn. Nanoil voor hoog poreus haar garandeert diep herstel. Dankzij de oliën met tal van omega-3- en omega-6-vetzuren is het in staat om schade te herstellen.

 

NANOIL – INGREDIËNTEN IDEAAL VOOR HAAR

Haarverzorging moet ideaal passen bij de haarstructuur. Anders zal het alleen het probleem maskeren in plaats van de haarconditie te verbeteren. W\

elke plantaardige oliën zitten er in de drie haarbehandelingen? De beste, met zorg geselecteerde en gecombineerd in perfecte proporties.

Nanoil voor laag poreus haar (moeilijk te stylen, heeft bescherming nodig) bevat: cederolie, kokosolie, arganolie, wonderolie, sheaboter, maracuja-olie, babassu-olie, monoi-olie, cupuacu-boter, vitamine A en panthenol. Nanoil voor hoog poreus haar (vernietigd, gespleten, droog, dof en broos) omvat: amandelolie, arganolie, teunisbloemolie, avocado-olie, maracuja-olie, katoenzaadole, lanoline, panthenol, zijde en keratine. Nanoil voor medium poreus haar (de conditie is noch erg goed noch erg slecht) combineert: macadamia-oil, arganolie, marula-olie, jojoba-olie, maracuja-olie, kokosolie, vitamine A en zijde.

De werking van natuurlijke oliën wordt versterkt door enkele aanvullende stoffen. Elk van de drie uitvoeringen van Nanoil haarolie bevat kerastim voor anti-haaruitval, haargroei-stimulerend baicapil, uv-filter voor bescherming tegen schadelijk zonlicht en vitamine E – een natuurlijke antioxidant.

NANOIL – GEWELDIG MULTITASKEN

Er is nog meer dan de 3 uitvoeringen van Nanoil gemeen hebben. De oliën danken talloze waardevolle eigenschappen aan de magische kracht van natuurlijke plantenstoffen. Als gevolg hiervan werken de oliën van Nanoil:

o  op het haaroppervlak, versterken zij de natuurlijke beschermlaag, verzachten ze, boosten ze glans, geven zij elasticiteit, werken ze als verzachtende middelen welke vocht vasthouden en zachtheid bieden;

o  in het haar, versterken de keratinestructuur, voeden, bieden juiste niveaus van vocht, herstellen en herbouwen intercellulair cement;

o  in de hoofdhuid, zij regelen het werk van talgklieren, balanceren pH, verminderen irritatie, hebben anti-onstekings- en anti-seborrhoeische eigenschappen, zorgen ervoor dat het haar niet vettig wordt.

 


NANOIL – ONBEPERKTE METHODEN VOOR AANBRENGEN

Nanoil is een product dat effect garandeert indien regelmatig gebruikt. Bijvoorbeeld, je kunt je haar oliën wanneer je het wast. Er is geen aangegeven tijd voor behandeling, wat zeker een voordeel is. We hoeven het haar niet te wassen om de olie aan te brengen. We passen het aanbrengen van Nanoil aan onze schoonheidsroutine.

Hoe gebruik je Nanoil-haarolie?

Het is een innovatieve aanpak voor haarverzorging met oliën. We moeten meestal precieze aanwijzingen opvolgen die door de fabrikant zijn opgesteld om te genieten van de gewenste resultaten. Vergelijkbaar met het gebruik van alle natuurlijke haaroliën, is de manier van gebruik van Nanoil aan jou. Het is vrij van schadelijke stoffen en dus geschikt voor haar en hoofdhuid. We kunnen het inwrijven in nat haar/hoofdhuid; een oliespray maken gedurende de dag; een haaroliebehandeling uitvoeren; het toevoegen aan andere producten om de werking ervan te verbeteren. Het kan ook worden gebruikt voor sauna-haarverzorging. Instructies voor gebruik van Nanoil kunnen worden samengevat met twee woorden – vrije keuze.


Before and after....
 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram