LOMISMO
"The Wow is in the results!"

 

Nanoil       €13,00

DE KRACHT VAN DE NATUUR!!

Ben je op zoek naar de beste natuurlijke haar- en lichaamsverzorgingsproducten?

 • 100% natuurlijke schoonheidsoliën
 • Diepe haar- en huidverzorging
 • De beste haar-, gezichts- en lichaamsbehandelingen
 • Organisch, siliconenvrij en  parabenenvrij
 • Ongeraffineerd en koudgeperst - maximale voordelen en de hoogste kwaliteit!

Bestel via Lomismo shop en klik hier :  LOMISMO SHOP

   


 NANOIL oliën - de beste natuurlijke cosmetica

Plantaardige oliën zijn het beste wat de natuur ons biedt. Het zijn de mooiste geschenken die jij aan je huid, haar en nagels kunt geven. Leer ze beter kennen om te begrijpen waarom het de moeite waard is om NANOIL natuurlijke oliën in je haar- en lichaamsverzorgingsroutine op te nemen.

     Wat zit er in natuurlijke oliën?

 Oliën zijn een natuurlijke bron van talrijke voedingsstoffen, waaronder pro-vitaminen, mineralen, plantensterolen en kostbaar squalaan. In de meeste gevallen bestaan ze echter uit vetzuren (EFA's). Dit alles is van vitaal belang voor een prachtige huid, gezond haar en sterke nagels. Dat is belangrijk! Alle oliën die je in NANOIL kunt vinden zijn gecertificeerde natuurlijke cosmetica, bewezen door Ecocert.

Wat zijn de eigenschappen van de oliën?

Oliën zijn natuurlijke UV-filters; ze beschermen tegen de zon, koude en stedelijke vervuiling. Bovendien hebben de oliën antioxidatieve en antiverouderingseigenschappen. Ze verzorgen de hoofdhuid, vertragen haaruitval en versnellen de haargroei. De oliën vullen de huid aan met lipiden en beschermen tegen TEWL (transepidermaal waterverlies).

   

Waarom zijn natuurlijke NANOIL-oliën de beste?

Natuurlijke oliën zijn biologisch actief en huidvriendelijk. Er is niets anders dat zulke veelzijdige haar- en lichaamsverzorgingsproducten op het hoogste niveau biedt als natuurlijke oliën. Ze bevatten kostbare omegazuren die de huid nodig heeft om zowel haar natuurlijke hydro-lipidebarrière te versterken als haar jeugdigheid te behouden. Het haar heeft op zijn beurt de zuren nodig om zijn gezondheid en een prachtig uiterlijk te behouden.

De NANOIL-oliën worden verkregen door koude persing en zijn 100% natuurlijk; je kunt er dus zeker van zijn dat er in dit kleine donkere flesje 100% schoonheid zit. Zo'n prachtig schoonheidsproduct vind je nergens anders!


Arganolie

100% organisch | Ongeraffineerd | Koud geperst

Bevat meer dan 100 waardevolle stoffen die van de olie een krachtige antioxidant maken. Het is een natuurlijke schoonheidsolie die het verouderingsproces vertraagt, hydrateert en de soepelheid en elasticiteit van de huid verbetert. Arganolie is het antwoord op een versnelde haargroei en het herstellen van de natuurlijke glans van de haarpunten. Perfect voor droge, gevoelige, volwassen, acnegevoelige en beschadigde huidtypes. Arganolie is ook een effectief gezichts- en oogserum. Het is gecertificeerd door Ecocert - een wereldwijd erkend label dat enkel aan de hoogste kwaliteit natuurlijke cosmetica wordt toegekend.

Arganbomen groeien in het noordoosten van Marokko. Ze zijn zeer gerespecteerd en worden niet voor niets de 'Bomen van het Leven' genoemd. Uit de noten van deze bomen wordt de meest bekende schoonheidsolie, Liquid Gold van Marokko, verkregen.

NANOIL ARGANOLIE

Arganolie van NANOIL is een natuurlijke olie verkregen door koude persing; het is ongeraffineerde en 100% biologische olie. Hierdoor bevat elke druppel van deze kostbare olie de essentie van het beste uit de verse noten van de Arganboom.

Wat zit er in arganolie?

Arganolie is een kostbare bron van onverzadigde vetzuren (ongeveer 80%). Het bevat linolzuur uit de omega-6 groep en oliezuur uit de omega-9 groep en is dus geschikt voor elk haar- en huidtype. De olie staat bekend om zijn hoge concentratie aan vitamine E, carotenen, squalaan en butyrospermol (zonnebescherming) en vele andere werkzame stoffen.

Hoe werkt Arganolie?

 • Vermindert rimpels en vertraagt het verouderingsproces van de huid.
 • Vertraagt overmatig haarverlies.
 • Perfect serum voor gezicht, lichaam en haar.
 • Neutraliseert vrije radicalen.
 • Verzorgt en beschermt de huid voor en na het zonnen.
 • Stimuleert het zelfvernieuwingsproces van de cellen.
 • Hydrateert en voorkomt vochtverlies.
 • Lift, verbetert de soepelheid en elasticiteit van de huid.
 • Voedt en versterkt het haar, verbetert het uiterlijk en de structuur.
 • Herstelt de natuurlijke glans en versnelt de haargroei.

Voor gebruik op het haar

Nanoil Arganolie is een perfecte behandeling om alle soorten haar te hydrateren. Het beschermt de haren tegen hete lucht van een föhn en UVA/UVB-straling. Bovendien heeft de olie een positieve invloed op de voeding van verzwakt haar, herstelt het de veerkracht en glans van het haar en gaat het de haarverdunning tegen en versnelt het de haargroei. Arganolie zorgt voor een goede verzorging van gekleurde haar, versterkt de haarpuntjes en voorkomt het gespleten puntjes.

Voor gebruik op het lichaam

Regelmatig gebruik van arganolie op de huid helpt bij de bestrijding van cellulitis. Dit is een liftende en herstellende olie die de huid verjongt. Het kan zowel aan een bad als voor en na het zonnen worden toegevoegd. De olie zorgt voor soepelheid, vocht en stevigheid en vermindert striae, littekens, acne en huidaandoeningen zoals psoriasis.

Voor gebruik op het gezicht

Arganolie is perfect voor de gezichtshuidverzorging: het kan op het hele gezicht worden aangebracht in de vorm van serum voor het slapen gaan of als aanvulling op dag- en/of nachtcrèmes. De anti-verouderingseigenschappen zorgen ervoor dat de huid rond de ogen jeugdig blijft, dat rimpels vertraagd verschijnen en dat de huid weer soepel wordt.

Voet, hand en nagelverzorging

Het vervangt voetcrème en verzorgt de huid op de hielen. Het is geschikt voor een ontspannend en voedend voetbad. De olie hydrateert en herstelt de droge en gebarsten huid op de voeten en beschermt tegen schaafwonden. Arganolie voedt, versterkt en wordt gezien als de beste behandeling voor broze, zwakke en beschadigde nagels. Je kunt de nagels in warme olie dompelen of dagelijks in de nagelplaat wrijven.


Avocado-olie

100% organisch | Ongeraffineerd | Koud geperst

Natuurlijke schoonheidsolie aangeduid als de olie van 7 vitaminen (A, B, D, E, H, K, PP). Het wordt beschouwd als een veelzijdig, voedend vitamine elixer. Het wordt goed geabsorbeerd en hydrateert de droge huid intensief. De olie revitaliseert de opperhuid en bestrijdt haaruitval. Het is perfect voor de behandeling van droge, gevoelige en rijpere huidtypes, vooral de huid met de eerste tekenen van veroudering. Het is gecertificeerd door Ecocert - een wereldwijd erkend label dat is toegekend aan de hoogste kwaliteit natuurlijke cosmetica.

De ongelooflijke eigenschappen van deze groene vrucht waren al rond 7000 voor Christus in Mexico bekend, de plek waar de avocadoboom vandaan komt. De vrucht wordt beschouwd als 's werelds meest voedzame fruit en is een vast onderdeel in superfoods. Het blijkt dat de schoonheidsvoordelen van deze fruitolie even opmerkelijk zijn.

NANOIL AVOCADO-OLIE

Avocado-olie van Nanoil is een biologische, koudgeperste en ongeraffineerde schoonheidsolie, die de allerhoogste esthetische kwaliteiten biedt, gecertificeerd door Ecocert. Hierdoor behoudt de olie al zijn waardevolle bestanddelen en is een zuivere essentie van het beste uit vers avocadovlees.

WAT ZIT ER IN AVOCADO-OLIE?

Avocado-olie is, afgezien van kostbare vetzuren, rijk aan vitaminen A, B, D, E, H, K en PP: geen enkele andere olie is er zo rijk aan. Het wordt erkend als het beste vitamineserum voor gezicht en haar. Bovendien biedt de olie een hoge concentratie squaleen (brengt het werk van de talgklieren in balans), eiwitten en mineralen die de huid en het haar nodig hebben om mooi en goed verzorgd te worden.

HOE WERKT AVODACO-OLIE?

 • Zeer geschikt voor gezicht en haar: hydrateert en voedt de huid en het haar diepgaand.
 • Vult de lipidenbarrière van de huid aan.
 • Heeft een antibacteriële,schimmelwerende en antivirale werking.
 • Versterkt de haarwortels en bestrijdt haaruitval.
 • Is een bron van natuurlijke antioxidanten.
 • Heeft een sterk anti-aging effect.
 • Vermindert de zichtbaarheid van rimpels.
 • Maakt de huid gladder en bevordert de soepelheid van de huid.
 • Bestrijdt verkleuringen van de huid.
 • Herstelt het haar, versterkt de glans en maakt het gladder.

Ricinusolie
Castor Oil

100% organisch | Ongeraffineerd | Koudgeperst

Een van de fijnste natuurlijke schoonheidsoliën die perfect geschikt is om de wimpers, wenkbrauwen en haargroei te stimuleren. De ricinusolie wordt al eeuwenlang gebruikt en is sinds kort weer in in de mode. Ondanks het feit dat het dik is, kan ricinusolie worden aangebracht op haar, huid, nagels, wenkbrauwen en wimpers. Het versterkt en beschermt tegen waterverlies door de haargroei te versnellen. Ook zorgt de olie voor glans en maakt de haarlokken gladder. Het is gecertificeerd door Ecocert - een wereldwijd erkend label dat wordt toegekend aan de hoogste kwaliteit natuurlijke cosmetica.


NANOIL RICINUSOLIE

Ricinusolie van Nanoil is natuurlijke olie verkregen door koude persing en is ongeraffineerd en 100% biologisch. Hierdoor bevat elke druppel van dit kostbare cosmetische product de essentie van en het beste uit de rode zaden van de Ricinus communis.

WAT ZIT ER IN RICINUSOLIE?

De ricinusolie bestaat voor negentig procent uit een organisch vetzuur, ricinolzuur genaamd, dat niet in andere oliën voorkomt. Iets lager dan dit is de concentratie van omegazuren, maar toch kunnen ze naast mineralen en vitaminen (bijv. A en E) worden gevonden. Wat intrigerend kan zijn is dat ricinusolie ongelooflijk veel lijkt op menselijke keratine.

HOE WERKT RICINUSOLIE?


 • Antibacterieel en schimmelwerend.
 • Versnelt de groei van wimpers, wenkbrauwen en haren.
 • Voedt, versterkt en bevordert de wederopbouw.
 • Heeft reinigende eigenschappen.
 • Maakt het haar gladder, verzacht en versterkt de glans.
 • Beschermt de opperhuid tegen beschadiging.
 • Regenereert en versterkt de vingernagels.
 • Maakt de wimpers en het haar iets donkerderJojoba-olie

100% organisch | Ongeraffineerd | Koudgeperst

Deze natuurlijke schoonheidsolie, die in werkelijkheid een vloeibare was is, is de enige die zulke unieke schoonheidseigenschappen biedt. Jojoba-olie is veelzijdig en biedt een verscheidenheid aan voedende stoffen, waaronder vitaminen, squaleen en vetzuren. Het wordt goed geabsorbeerd door de huid en is een natuurlijk UV-filter, dat qua structuur sterk lijkt op menselijke talg. Ook geneest jojoba-olie acne en heeft een positieve invloed op verzwakt haar. Het is gecertificeerd door Ecocert, een wereldwijd erkend label dat wordt toegekend aan natuurlijke cosmetica van de hoogste kwaliteit.

Jojoba-olie wordt het 'woestijngoud van groenblijvende struiken' genoemd. Deze vloeibare was wordt geperst uit jojoba-zaden: Simmondsia Chinensis. Het is uitzonderlijk goed bestand tegen ranzig worden, waardoor het zijn eigenschappen behoudt.

NANOIL JOJOBA OLIE

Nanoil Jojoba olie is een natuurlijke olie verkregen door koude persing, en het is ongeraffineerd en 100% biologisch. Hierdoor bevat elke druppel van deze kostbare cosmetica de essentie van wat het beste uit deze onopvallende zaden van grijze struik.

WAT ZIT ER IN JOJOBA-OLIE?

Jojoba-olie is een bron van kostbare onverzadigde vetzuren (EFA's), plantensterolen en antiverouderingseigenschappen, squaleen dat de huidfuncties verbetert en in stand houdt en vitamine E, dat verjongt.

HOE WERKT JOJOBA-OLIE?

 • Geschikt voor de vette, droge en gecombineerde huid.
 • Hydrateert en voorkomt vochtverlies.
 • Voedt, verzacht en versoepelt de huid en het haar diepgaand.
 • Creëert een beschermende laag op haar en huid.
 • Herstelt de huid en bestrijdt uitdroging.
 • Reinigt en verzorgt de hoofdhuid.
 • Voorkomt haaruitval.
 • Evenwicht in de talgproductie en elimineert overmatige seborroe.
 • Houdt de zuurmantel (pH) en het vochtgehalte van de huid op peil.
 • Zorgt voor een zachte oog- en lippenhuid.
 • Verzorgt de handen, voeten en nagels.
 • Beschermt de haarpunten en laat het haar glanzend achter.
 • Heeft een antibacteriële werking.

Macadamia olie
100% organisch | Ongeraffineerd | Koudgeperst

Vanwege de ongelooflijk snelle absorptiesnelheid wordt macadamia-olie ook wel 'verdwijnende olie' genoemd. Dit is een natuurlijke schoonheidsolie die geschikt is voor zowel haar dat versterking nodig heeft als voor het gezicht om de rijpere huid te behandelen. Het beschikt over herstellende eigenschappen, beschermt tegen oxidatieve stress, heeft een anti-verouderingseffect en gaat cellulitis zeer effectief tegen. Het is gecertificeerd door Ecocert, een wereldwijd erkend label dat wordt toegekend aan natuurlijke cosmetica van de hoogste kwaliteit.

De macadamianaboom werd voor het eerst ontdekt in de Australische tropische regenwouden, maar wordt tegenwoordig wereldwijd gekweekt. Dit zijn de macadamianoten waaruit de olie wordt gewonnen. De olie kan zelfs 78% van de hele macadamianoot uitmaken.

NANOIL MACADAMIAOLIE

Macadamia olie van Nanoil is een natuurlijke olie verkregen door koude persing en is ongeraffineerd en 100% biologisch. Hierdoor bevat elke druppel van deze kostbare cosmetica de essentie van wat het beste is in macadamianoten. Het is alles wat het haar, gezicht en huid rond de ogen nodig hebben.

WAT ZIT ER IN MACADAMIA-OLIE?

De belangrijkste ingrediënten in macadamia-olie zijn EFA's, essentiële vetzuren zoals palmitoleïnezuur (een zelden voorkomend zuur dat behoort tot de omega-7 groep) en linolzuur (omega-6). Daarnaast bevat olie uit macadamianoten vitamine E, cruciaal voor huid, haar en nagels, vitamine A en vitaminen uit de B-groep (B1, B2, B3).

HOE WERKT MACADAMIA-OLIE?

 • Bevordert het natuurlijke herstel van de huid.
 • Bestrijdt cellulitis en vermindert striae.
 • Heeft een antiverouderende werking en verjongt het gezicht.
 • Verzacht en verzacht de opperhuidlaag.
 • Brengt verlichting bij huidirritaties.
 • Versnelt de genezing van microschade.
 • Beschermt tegen vrije radicalen.
 • Hydrateert het haar en gezicht diepgaand.


Amandelolie
100% organisch | Ongeraffineerd | Koudgeperst

Amandelolie heeft dezelfde aangename geur als de zoete amandelnoten (dulcisboom) waaruit het wordt geëxtraheerd. Het is een universele, natuurlijke schoonheidsolie om het haar en gezicht te verzorgen en om striae te behandelen. De olie is zeer zacht en kan daarom tijdens de zwangerschap en op de huid van de baby worden aangebracht. Het verbetert de hydratatie, voedt, verjongt en stimuleert het herstelproces. Het is gecertificeerd door Ecocert - een wereldwijd erkend label dat wordt toegekend aan natuurlijke cosmetica van de hoogste kwaliteit.

De amandelboom is een plant die oorspronkelijk afkomstig is uit het Middellandse Zeegebied, maar tegenwoordig wordt hij vooral in Frankrijk en Spanje geteeld. De noten zijn de bron van deze in de cosmetologie zeer bekende amandelolie.

NANOIL AMANDELOLIE

Amandelolie van Nanoil is natuurlijke olie, geschikt voor het gezicht en het haar, verkregen door koude persing. Het is ongeraffineerd en 100% organisch. Hierdoor bevat elke druppel van dit kostbare cosmetische product de essentie uit het beste van in zoete amandelen, de zaden van de amandelboom.

WAT ZIT ER IN AMANDELOLIE?

Van alle noten ter wereld zijn het amandelen (dus ook amandelolie) die de hoogste concentratie vitamine E bevatten, met sterke antioxiderende eigenschappen. Daarnaast bevatten amandelen ook andere vitaminen (bijv. A en D) en mineralen, maar meestal zijn ze een bron van kostbare vetzuren die behoren tot de omega-9 (55%), de omega-6 en omega-3 groep.

HOE WERKT AMANDELOLIE?

 • Versterkt de hydrolipidenfilm.
 • Is verantwoordelijk voor het behoud van een goede hydratatie en voeding van het gezicht.
 • Beschermt tegen de zon en giftige stoffen.
 • Beschermt de huid en het haar tegen beschadiging.
 • Werkt als een verzachtend middel: het verzacht en verzorgt de huid en het haar.
 • Vermindert striae en cellulitis aanzienlijk.
 • Brengt verlichting bij irritaties.

 

MANIEREN OM NATUURLIJKE SCHOONHEIDSOLIE TE GEBRUIKEN

 Lichaamsverzorging - warm de olie op tussen uw handpalmen en wrijf de vochtige huid in na bad of douche; meng met je favoriete bodylotion of scrub.

 Gezichtshuidverzorging (inclusief zachte huid onder de ogen) - rechtstreeks op de huid aanbrengen als gezichtsserum of mengen met een favoriete gezichtscrème, zonverzorging, gezichtsmasker of scrub.

 Haarverzorging - gebruik de olie als een intensieve 30 minuten durende behandeling, masker of kompres voor je haar en hoofdhuid, voeg het toe aan shampoos en conditioners, meng het met rozenwater of gedestilleerd water om een ​​leave-in conditioner spray voor thuis te creëren.

 Massage - warm de olie tussen de handpalmen, breng de olie aan op een droge huid, masseer zachtjes het lichaamsdeel naar keuze. De oliën helpen jou de strijd tegen anti-striae en anti-cellulitis te winnen!

 Bad - giet ongeveer 5-10 ml olie in de badkuip; ook kunt u zo een badje bereiden voor uw handen en voeten.

 Make-up remover - breng de olie aan op het gezicht en masseer het in totdat make-upproducten zijn opgelost, veeg de olie af met een vochtige doek of tissue; herhaal indien nodig 2-3 keer.

 Nagelverzorging - wrijf de olie dagelijks in de nagelplaat en nagelriemen.

 Baardverzorging - wrijf een paar druppels olie in de baard en/of snor en laat deze erin of breng een groter deel van de olie aan en spoel het na ongeveer 30 minuten uit.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram