LOMISMO
"The Wow is in the results!"


€39,00


Nanolash wimperserum


Nummer 1 onder de wimperserums is Nanolash. Niet alleen is het bewezen effectief door duizenden vrouwen wereldwijd, maar het wordt ook bevestigd door deskundigen. Als je op zoek bent naar een maximaal effectief product, moet je eens kijken naar naar de eigenschappen van dit wimperserum. Waarom is het de beste?

DE BESTE INGREDIËNTEN VOOR JOUW WIMPERS

Nanolash bevat stoffen van de hoogste kwaliteit die de groei van de wimpers stimuleren en ze dag na dag verzorgen. Een grote troef van dit product is de korte en simpele lijst ingrediënten, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over bijwerkingen. Alle ingrediënten die in het serum worden gebruikt, werken alleen op de wimpers – na het eerste gebruik zul je merken dat het product een vochtbevorderende, voedende en versterkende werking heeft.

VERBLUFFENDE EFFECTEN WAAR JE VERLIEFD OP ZULT WORDEN!

Het belangrijkste, als het gaat om het beoordelen van een wimperserum, is de werking ervan. Nanolash blijft positieve recensies ontvangen die bewijzen dat dit het product is dat de beste effecten creëert. Dit is de meest effectieve wimper serum dat:

 • de groei van de wimpers versnelt en ze tot twee keer langer maakt.
 • de hydratatie en voeding van de wimpers bevordert.
 • de haarwortels versterkt, wat betekent dat er minder wimperharen zullen uitvallen.
 • Beschermt de wimpers tegen beschadiging en verbetert de elasticiteit.


 • maakt de wimpers donkerder, zodat ze er prachtig uitzien zonder mascara.
 • Versterkt en voegt body toe aan de wimpers voor een multi-lash effect.
 • Regenereert effectief beschadigde wimpers en hun wortels.

 OPDOEN IS MAKKELIJKER DAN JE DENKT

Je hoeft niet lang voor een spiegel te staan om de bovengenoemde effecten te bereiken. Nanolash wimperserum wordt geleverd met een nauwkeurige en zeer handige applicator waarmee je het serum moeiteloos kunt opdoen. Het enige wat je hoeft te doen is make-up te verwijderen, het serum over de wimperlijn te verdelen en het serum zijn werk te laten doen – Nanolash werkt terwijl je slaapt.

Als je meer informatie over Nanolash wilt vinden, ga dan naar www.nanolash.nl en geef je wimpers het geschenk van schoonheid!

Bestel via de  LOMISMO SHOP !!


 

NANOBROW                    

 € 45,00

Tijd voor prachtige wenkbrauwen!

Vindt u het tijd voor gedurfde, volle wenkbrauwen? De oplossing is dichterbij dan u denkt! Verzorg uw wenkbrauwen op dezelfde manier als uw wimpers. Voel u zekerder over uw uiterlijk en laat anderen versteld staan met het geavanceerde Nanobrow wenkbrauwenserum.

Wat zijn de voordelen van Nanobrow?

 • Verdikt en brengt de wenkbrauwen in vorm.
 • Versterkt en voorkomt het verlies van wenkbrauwhaar.
 • Versterkt de kleur, verhoogt de elasticiteit en versterkt de glans.
 • Accentueert de wenkbrauwen.

 

 WOW-effect

Tot 2x dikkere wenkbrauwen in 30 dagen!

Laat Nanobrow bewijzen dat dit het beste wenkbrauwserum voor u is! Het biedt de fijnste combinatie van voedende stoffen en richt zich op de kern van dunne wenkbrauwen - het fixeert de diepste structuren van de wenkbrauwharen.

Een paar weken regelmatig de Nanobrow gebruiken is alles wat nodig is om wenkbrauwen te laten herstellen en deze veel sterker te maken. Al in de eerste dagen na het aanbrengen worden de wenkbrauwen donkerder en glanzender. Geleidelijk aan komen er meer haartjes bij, wat resulteert in gevulde wenkbrauwen met veel inhoud en een perfecte vorm. Het uiteindelijke effect is extreem dikke en volle wenkbrauwen. Uw wenkbrauwen.

 Bestel via  LOMISMO SHOP !!


Voorbeelden voor en na:
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram