"The wow is in the results!"
 

 

Rawa Secrets Huidverzorging


De producten van Rawa Secrets

De huidverzorgings- en verbeteringsproducten bevatten kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en natuurlijke werkstoffen. Ze bieden optimale verzorging en bescherming met respect voor de natuurlijke functie van de huid. Bij Rawa Secret gebruiken ze biologisch gecertificeerde ingrediënten en natuurlijke extracten. Hun assortiment is vrij van synthetische conserveringsmiddelen, kleurstoffen, minerale oliën en dierlijke ingrediënten. Uiteraard worden de producten van Rawa Secrets niet getest op dieren.

De producten bevatten geen parabenen, parafine en Sodium Laureth Sulfaat (SLES). Bovendien hebben de producten een heerlijke zachte natuurlijke geur, allergeenvrij.


Rawa Secrets maakt gebruik van o.a. de ingrediënten Vitamine A, Aquacacteen, Hyaluronzuur, Purple Orchid, Bamboo, Aloë Vera en Stamcellen van de vlinderplant. Verder vind je in iedere samenstelling het hoogwaardige Pearl extract. Onze Secret!


Klik hier om alle producten van Rawa Secrets te bekijken op de website van Rawa Secrets. Het is ook mogelijk om via deze link de producten te bestellen.  Uiteraard kun je ook langs komen in de salon voor een persoonlijk huid en productadvies.Ontstaan Rawa Secrets


Rawa Secrets is een jong bedrijf dat zich volledig toelegt op wellness en wellbeing producten. Haar missie is om haar producten van zeer hoogwaardige kwaliteit op het gebied van huidverzorging en parfums bereikbaar en betaalbaar te maken voor het grote publiek.

 

Rawa Secrets is opgericht door Joanne Vogelenzang.

Het merk is ontstaan door haar verblijf op het eiland Rawa, een uniek, rustig en prachtig eilandje in de Zuid-Chinese zee. Een schitterend nog onontdekt stukje natuurschoon. Hagelwitte stranden, azuurblauwe zee en mooie strandhuisjes.

Dat samen met de heerlijke geuren van de prachtige bloemen en de zachte zeebries was het recept voor Joanne wat haar op Rawa een wellness en wellbeing gevoel gaf. Rawa was voor haar de parel onder vakantiebestemmingen. Jaren later tijdens een vakantie op de Malediven kreeg zij een flashback naar het eilandje Rawa.

Het mooie eiland Rawa gaf haar dezelfde beleving, dezelfde kwaliteit van verblijf als op de prachtige Malediven. Echter was het eiland Rawa aantoonbaar goedkoper. Dat bracht haar aan het denken: topkwaliteit hoeft niet duur te zijn.

De uiteindelijke stap om te starten was naar aanleiding van een aflevering van het programma ‘De Rekenkamer’ van de KRO. Tijdens deze aflevering werd een bekende en populaire parfum geanalyseerd. Het bleek dat deze parfum een kostprijs had van € 6,87 (verkoopprijs 50 ml € 90,-). Een verhouding die buiten proportie is.

De kostprijs versus consumentenprijs blijkt ver uit elkaar te liggen; het zijn de marketing-, retail- en distributie kosten plus de psychologische ‘mindset’ dat een topmerk ‘goed is’ en wat het product zo duur maakt. Gesterkt door de informatie uit deze aflevering was zij ervan overtuigd dat hoogwaardige kwaliteitsproducten aantrekkelijker op de markt gebracht kunnen worden.

Met deze kennis is het merk Rawa Secrets ontstaan, een collectie wellness en wellbeing producten met een hoogwaardige kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Rawa Secrets kan haar producten tegen een lagere prijs aanbieden doordat zij geen gebruik maakt van traditionele verkoopkanalen. De producten van Rawa Secrets zijn te koop via de RS Webshop en bij schoonheidssalons zoals Lomismo.Waarom ik voor Rawa Secrets heb gekozen..


Wanneer je jaren heb gewerkt met merken zoals Chanel, Estee Lauder, Shiseido en Sisley dan weet je wat werkt en wat niet.  De ingrediënten en de kwaliteit zeggen zoveel meer als de prijs van het product. Als ik iets geleerd heb in alle jaren die ik in de parfumerie heb gewerkt, dan is dat, dat duur is niet perse beter is.

Pas wanneer huidverzorgingsproducten passen bij de huidbehoefte en de levensstijl en deze dagelijks op de juiste manier worden toegepast zal de huid in balans zijn en optimaal kunnen functioneren, En dit zie je!

Dus waarom Rawa secets?

RAWA SECRETS - is letterlijk een Pareltje !

 (De Parel extract vormt de basis van alle huidverzorgingsproducten van Rawa Secrets. Het is hét schoonheidselixer en al sinds de traditionele Chinese geneeskunst bekend. Het bestaat uit een natuurlijk complex op basis van zee mineraalwater en bevat naast veel sporenelementen zoals bijvoorbeeld zink, selenium, lithium, fosfor, jodium, ijzer en magnesium ook meer dan twintig verschillende aminozuren, die de huid perfect beschermen, herstellen en soepel houden.  Deze unieke samenstelling versnelt de natuurlijke celstofwisseling van de huid en vermindert onzuiverheden en roodheid van de huid. De toon wordt verbeterd en het huidbeeld wordt verfijnd. Door de waardevolle mineralen en essentiële aminozuren van het Parel extract wordt de huid gevoed, gehydrateerd en geëgaliseerd. Het huidverouderingsproces kan daarmee duidelijk vertraagd worden.)

RAWA SECRETS - heeft precies de juiste ingrediënten, niet meer en niet minder, het geheim voor een mooie huid!

RAWA SECRETS - gewoon een eerlijke en goede prijs! 

RAWA SECRETS - maakt echt het onmogelijke mogelijk, en dat zonder concessies!

RAWA SECRETS - mijn persoonlijke keuze voor mijzelf en voor mijn klanten.

 

RS Lightskin

Voor veel mensen is het bepalen van de huidbehoeftes het moeilijkst, wat voor huidtype en wat voor invloed heeft de omgeving op de huid? 

Wat heeft het nodig om goed te kunnen functioneren?

Deze vragen zijn zeer makkelijk te beantwoorden met een huidanalyse met de RS lightskin! 

Professionele huidanalyse in slechts 20 seconden

Maak kennis met het revolutionaire huidanalyse apparaat van Rawa Secrets: RS LightSkin. In slechts 20 seconden maakt de RS LightSkin een professionele wetenschappelijke onderbouwde huidanalyse. Verschillende huidlagen worden geanalyseerd (fijne en grove porien, fijne lijntjes en rimpels, UV Porfyrine en pigmentatie meting, vochtmeting, zonneschade meting etc.) en worden haarscherp in beeld gebracht. Aan de hand daarvan krijg jij meer inzicht in jouw huidconditie en kun je de juiste producten daarop afstemmen. Wil jij een professionele huidanalyse?De RS lightskin is binnenkort weer aanwezig in de salon! 

Rawa Secrets. Impossible Possible


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram