LOMISMO
"The Wow is in the results!"

RECENSIES

Deel hier je ervaring met Lomismo en laat zo andere weten wat u er van vond.

Gastenboek

10 berichten op 2 pagina's
M de Lange
31-10-20 22:44:04
Ik heb nu ook een paar keer henna brows laten doen bij Mischa. Blijft super lang mooi en is zeker een aanrader. Ze kijkt goed naar de kleur die bij je past! Erg blij mee
Corina Van Rooijen
31-10-20 16:20:53
Ik heb mijn eyeliner laten zetten door Mischa.
Eerste op intake geweest, en daarna voor het zetten en na controle voor de puntjes op de i te zetten.
Ze neemt de tijd voor je, echt een mooi resultaat ben er super blij mee.
Marja Jong
31-10-20 15:19:42
Ben nu al enkele jaren bij Mischa......gestart bij haar met mijn wimper extensions die ik eerst liet doen door iemand anders maar die stopte ermee.....ben nog steeds erg blij dat zij op mijn pad kwam....inmiddels doet ze ook mijn wenkbrauwen en heb ik een lijntje onder mijn ogen laten zetten.....Mischa is zeer vakkundig en neemt de tijd voor je......ze zit voor mij ook heerlijk dichtbij wat ook ffijn is.... dus voor degene die nog twijfelen zeg ik DOEN.....we zijn het waard!!!
Barbara Kuijper
30-10-20 17:49:41
Micha is een echte vakvrouw. Ze laat me elke keer weer stralen door haar mooie techniek van wimpers zetten en permanent make up.

Zeker een aanrader!
M de Lange
10-01-20 19:56:25
Was al een tijdje opzoek naar een goede salon voor wimper extensions . Via internet kwam ik bij Mischa. Ik heb toen Russian volume laten zetten om te kijken of ik het iets vind, Vandaag weer laten opvullen, want wat ben ik er blij mee. Mischa is heel aardig en kan het prachtig zetten, blijft ook een lange tijd mooi zitten! Erg tevreden.
Tonen: 5  10

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram