"The wow is in the results!"
 

Visagie & Hairstyling 

Als visagist met ruim 27 jaar ervaring sta ik voor je klaar om jou de perfecte party make-up, bruidsmake-up of een super leerzame privéles te geven!

Bruidstyling

 

Je trouwdag is ongetwijfeld één van de mooiste dagen uit je leven en dan wil jouw trouwdag op je allerbest beginnen!

En dit gaat zeker lukken als je jou make-up en kapsel met een gerust hart uit handen kunt geven aan iemand met heel veel ervaring op dit gebied! 

Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat jou make-up gedurende de dag met daglicht, in de avond met kunstlicht en ook op de foto goed overkomt. Daarnaast wil je ook geen zorgen maken over je kapsel, dit moet ook onder elke omstandigheden perfect op zijn plaats blijven.

Dankzij mijn 25 jaar ervaring heeft u niet te maken met een beginner, maar met een ervaren visagiste. Met een boeking bij Lomismo ben je dus van succes verzekerd!

Wilt je graag een *vrijblijvende try-out?
Kom dan voor een je proefkapsel en bruidsmake-up naar de salon! Toch liever op locatie? Dit is zowel voor de try-out als voor de grote dag geen probleem. Voor locaties verder dan 30 km worden reiskosten en/of eventuele parkeerkosten gerekend.

       

Prijslijst

 

Dag/naturel Make-up max 60 minuten 27,50

Incl. Hairstyling max 100 minuten €47,50

 

Geledenheids/Feest Make-up max 75 minuten 39,50

Incl. Hairstyling max 120 minuten 75,00 

 

Bruidsmake-up excl Try-out 65,50 

Bruidsmake-up incl Try-out (2 afspraken) 110,00 

(Bruids)Hairstyling excl Try-out 55,00 

(Bruids)Hairstyling incl Try-out (2 afspraken) 90,00

 

Bruidarrangement (Bruidsmake-up/Hairstyling) excl Try-out 99,00 

Bruidarrangement (Bruidsmake-up/Hairstyling) incl Try-out 185,00


*Op locatie 10,00 euro extra p.d. excl reiskosten en parkeerkosten

 

Visagie privéles beginners €35,00 p.p p.u. max 2 uur.

Visagie Privéles Gevorderden 45,00 p.p p.u. max 3 uur.Tip!! Je kunt een ook een week van tevoren een Dermaplaning boeken, Wimpersextensions  laten zetten en/of een Henna Browtreatment laten doen. Dit scheelt je veel tijd op je trouwdag en ook super handig voor je huwelijksreis!

Bij Lomismo kan alles bij in één pakket. Vraag naar de mogelijkheden en complete pakketprijzen.*De try-out is vrijblijvend. Pas wanneer je helemaal tevreden bent en de overeenkomst hebt getekend zullen de kosten verrekend worden. Wel worden er eventuele parkeerkosten en/of reiskosten gerekend.


Gelegenheids/feest make-up € 38,50 / 60 min

Feestje, gala, festival of heb je misschien wel een hele leuke date? Dan wil je er toch op je allerbest uitzien? Geef  je make-up en je kapsel uit handen en laat het doen door de professionals!

Daarbij is de Partystyling in samenwerking met Hair & Beauty Bar ook echt uniek! Bij ons kun je jezelf geheel party klaar laten maken met een *Partyproof make-up en de kappers van Hair & Beauty Bar verzorgen je haar door het te blow-dryen, te krullen of met een leuke updo! En dat alles in een gezellige ongedwongen sfeer en evt. onder het genot van een glaasje Prosecco!

Nu voor € 39,50!

En kom je gezellig met zijn tweeën? Dan betalen jullie maar € 35,00 p.p. Boeken kan o.a ook via de site van Hair & Beauty Bar.


*Kunstwimpers / wimperstukjes + € 5,00 of zelf meenemen.

*Toeslag €10,00 bij haar dat langer is dan over de schouderbladen.

Adres: Hair & Beauty Bar Kerkbuurt 1 B Oostzaan.(Aan de rand van Amsterdam en gratis parkeren)

 


Make-up les € 35,00 / max 90 min

Bij 2 personen € 60,00 / max 120 min, vanaf 4 tot max 10 personen € 20,00 p.p / max 180 min.

“Hoe krijgt ik de juiste smokey-eyes” of “wat past het best bij mijn gezicht”. Boek een privésessie waarbij je de juiste techniek leert voor perfecte make-up.

Ook leuk om een vriendinnenuitje/vrijgezellenfeestje mee te laten beginnen!

 

 
 

 

 

.


 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram