"The wow is in the results!"
 

Wimperextensions

 

Het is mogelijk om op elk moment van de dag en nacht mooie en sprekende ogen te hebben door middel van wimperextensions! Mascara opdoen is nu verleden tijd.

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn losse wimperhaartjes die vastzitten aan je eigen wimpers. De wimperextensions worden met een speciale lijm aan je eigen wimpers bevestigt. Deze lijm blijft zacht en flexibel. Hierdoor zijn de wimperextensions veilig, stevig en veroorzaken deze geen schade aan de natuurlijke wimpers.

De wimperextensions die ik gebruik zijn vervaardigd van hoogwaardig antiallergisch materiaal. Ik werk zowel met de one-by-one techniek als met de techniek soft 2D, volume 3D/6D en russian volume waardoor de wimperextensions er zeer natuurlijk uit kunnen zien of juist vol en glamorous. Het blijft lang blijven zitten en waarbij make-up voor wimpers niet meer nodig is.

Wat voor effect heeft wimperextensions?

Wimperextensions geven je ogen een prachtige look, zonder mascara, wimperverf of een wimperkruller te gebruiken. Je ogen lijken groter door volle en langere wimpers. Het opent je gezicht en versterkt je uitstraling. Wimperextensions zijn tevens een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben om dagelijks hun make-up te doen.

Het verschil tussen nepwimpers en wimperextensions:

Nepwimpers zijn bij iedere drogist verkrijgbaar. Je plakt ze zelf aan de rand van je eigen wimpers. Bij wimperextensions wordt er een andere techniek gebruikt, namelijk jouw eigen natuurlijke wimper verlengen.

Op elke wimper wordt een wimperextension bevestigt. Bij deze techniek wordt er een natuurlijk effect gecreëerd, anders dan bij nepwimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen. Ook blijven wimperextensions veel langer zitten dan nepwimpers. Nepwimpers zijn maar voor een dagje.

 Prijslijst:


Nieuwe set One by One €76,50 max. 120 minuten

Opvullen tot 1 week of 20% verlies  17,00 max. 40 minuten

Opvullen tot 2 weken of 40% verlies €27,00 max. 50 minuten

Opvullen tot 3 weken of 60% verlies €37,00 max. 70 minuten

Opvullen tot 4 weken of 80% verlies 52,00 max. 90 minuten

 

Nieuwe set Russian volume €86,50 max. 120 minuten

Opvullen tot 1 week of 20% verlies €19,00 max. 45 minuten

Opvullen tot 2 weken of 40% verlies 29,00 max. 60 minuten

Opvullen tot 3 weken of 60% verlies 39,00 max. 80 minuten

Opvullen tot 4 weken of 80% verlies 54,00 max. 100 minuten

 


Nieuwe set One by One + Bruidsmake-up, Bruidskapsel en Try-out

Totaal €227,50

Nieuwe set Russian Volume + Bruidsmake-up, Bruidskapsel en Try-out

Totaal 237,50


Voordelen van wimperextensions:

• 24/7 een mooie glamour look!
• Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling
• Lengte, dikte en krul aangepast naar je eigen wensen en smaak
• Bestand tegen water, licht, zon & zee
• Praktisch gewichtloos
• Maakt mascara, wimper verf of krultang overbodig
• Blijven ongeveer 2 maanden zitten en vallen samen met de natuurlijke wimper uit.


Hoe worden de wimperextensions aangebracht?

Nadat de lengte en krul zijn bepaald ga je ontspannen liggen in de behandelstoel. Vervolgens worden je onderwimpers afgeplakt met een speciale tape/oogpad om te voorkomen dat de wimpers aan elkaar gaan plakken. Vervolgens worden je wimpers goed gereinigd en worden de wimperextensions met een speciale lijm aan de natuurlijke wimper bevestigd. De behandeling wordt als zeer ontspannen ervaren en veel mensen vallen er zelfs bij in slaap!

 

Veelgestelde vragen over wimperextensions

Zijn wimperextensions schadelijk voor je eigen wimpers?

Indien de extensions correct zijn aangebracht beschadigen deze je eigen wimpers niet! Het dragen van wimperextensions zorgt ervoor dat je weinig tot geen contact meer hebt met je natuurlijke wimpers waardoor de wimpers rustig door kunnen groeien.


Kan ik alles doen met de wimperextensions?

Nadat de behandeling is afgerond is het belangrijk om de wimpers de eerste 24 uur niet nat te laten worden. Hierna kun je er alles mee doen zoals je gewend bent (zwemmen, sauna, sporten etc). Wees natuurlijk wel voorzichtig met wrijven in de ogen, etcetera.

 

Hoelang blijven wimperextensions zitten?

Dit verschilt per persoon, maar ik raad je aan het om de 3 weken te laten bijwerken. Net zoals je hoofdhaar vallen ook je wimpers uit, dus worden ook je wimperextensions minder. Dit is een natuurlijk proces en gaat zeer geleidelijk.

 

Hoelang duurt de behandeling?

Het zetten van een nieuwe set duurt ongeveer 2 uur, maar is afhankelijk van hoeveel wimpers jij van jezelf hebt. Een refill duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur, dit ligt aan de hoeveelheid uitgevallen wimpers.

 

Kan ik nog wel gebruik maken oogpotlood of eyeliner?

Ja, dit kan. Let er alleen wel op dat je make up op waterbasis gebruikt. Make up op oliebasis beïnvloedt de hechting van de lijm, waardoor je de levensduur van je mooie look beperkt.  Informeer in de salon wat je eventueel het beste kunt gebruiken.

Er is speciale make-up voor wimperextensions verkrijgbaar, dit is ook te verkrijgen in de salon.

 

Waarmee moet ik mijn make-up verwijderen?

In de meeste make-up removers zitten oliën, wat schadelijk is voor je wimperextensions. Bij Lomismo is speciale wimpershampoo verkrijgbaar. Dit is een cleansing schuim wat niet prikt in je ogen en waarmee je je wimpers kunt wassen en je make-up kunt verwijderen.
Hoe schoner je je wimperextensions houdt, hoe langer je er plezier van hebt!

 

Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan gerust contact met me op.

  


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram